De volgorde van lagen wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer u uw ontwerpen bewerkt, kan het gebeuren dat u een object voor of achter een ander object wilt plaatsen. U kunt dit snel doen in Photoroom door de lagen in uw ontwerp te verplaatsen.

Selecteer de link voor uw apparaat voor instructies:

Op iPhone en iPad

De volgorde van lagen in een Photoroom-ontwerp wijzigen op iPhone of iPad:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en selecteer vervolgens het ontwerp dat u wilt bewerken. U kunt ook een nieuw ontwerp met meerdere lagen maken en dat bewerken.

2. Selecteer Lagen.

3. Selecteer een laag die je wilt verplaatsen en houd deze vast.

4. Ofwel:

1. Sleep de laag omhoog in de lijst om deze boven andere lagen naar de voorgrond te verplaatsen.

2. Sleep de laag omlaag in de lijst om deze onder andere lagen naar de achtergrond te verplaatsen.

5. Herhaal stap 3 en 4 tot je de lagen in de gewenste volgorde hebt geplaatst.

6. Selecteer Exporteren en gebruik de opties om je ontwerp op te slaan of te delen

Opmerking: een alternatieve manier is om de laag te selecteren om de instellingen te zien. Selecteer vervolgens Front (Voor) om de laag een niveau omhoog te verplaatsen (naar de voorgrond) of Back (Terug) om de laag een laag omlaag te verplaatsen (naar de achtergrond).

Op Android

De volgorde van lagen wijzigen in een Photoroom-ontwerp op Android:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en selecteer vervolgens het ontwerp dat u wilt bewerken. U kunt ook een nieuw ontwerp met meerdere lagen maken en dat bewerken.

2. Selecteer de optie Lagen.

3. Selecteer een laag die je wilt verplaatsen en houd deze vast.

4. Ofwel:

1. Sleep de laag omhoog in de lijst om deze boven andere lagen naar de voorgrond te verplaatsen.

2. Sleep de laag omlaag in de lijst om deze onder andere lagen naar de achtergrond te verplaatsen.

5. Herhaal stap 3 en 4 tot je de lagen in de gewenste volgorde hebt geplaatst.

6. Selecteer Exporteren en gebruik de opties om je ontwerp op te slaan of te delen

Opmerking: een alternatieve manier is om de laag te selecteren om de instellingen te zien. Selecteer vervolgens Front (Voor) om de laag een niveau omhoog te verplaatsen (naar de voorgrond) of Back (Terug) om de laag een laag omlaag te verplaatsen (naar de achtergrond).

Op webapp

De volgorde van lagen wijzigen in een Photoroom-ontwerp op de Web App (desktop):

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Ontwerpen in de sectie Uw inhoud. Selecteer vervolgens het ontwerp dat u wilt bewerken. U kunt ook een nieuw ontwerp met meerdere lagen maken en dat bewerken.

2. Selecteer de optie Lagen.

3. Selecteer de rechterrand van de laag die je wilt verplaatsen en houd deze vast. Je kunt elke laag verplaatsen, behalve de achtergrondlaag.

4. Ofwel:

1. Sleep de laag omhoog in de lijst om deze boven andere lagen naar de voorgrond te verplaatsen.

2. Sleep de laag omlaag in de lijst om deze onder andere lagen naar de achtergrond te verplaatsen.

5. Herhaal stap 3 en 4 tot je de lagen in de gewenste volgorde hebt geplaatst.

6. Selecteer Download om je ontwerp op te slaan en een lokale kopie te downloaden.

Opmerking: een alternatieve manier is om de laag te selecteren om de instellingen te zien. Selecteer vervolgens Voor om de laag een niveau omhoog te verplaatsen (naar de voorgrond) of Terug om de laag een laag omlaag te verplaatsen (naar de achtergrond).