Lagen gebruiken om veel afbeeldingen aan een ontwerp toe te voegen
Lagen gebruiken om veel afbeeldingen aan een ontwerp toe te voegen
C
Geschreven door Craig Wright
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wist je dat je Photoroom kunt gebruiken om delen van verschillende foto's te nemen en ze in één ontwerp te combineren? Alles wat je nodig hebt zijn afbeeldingen met een transparante achtergrond, die je ook in Photoroom kunt maken. Je kunt ze dan invoegen in een ontwerp en de functie Lagen gebruiken om ze op de voor- of achtergrond te plaatsen.

Selecteer voor instructies de link voor je apparaat:

Op iPhone en iPad

Meerdere afbeeldingen toevoegen in hetzelfde ontwerp op een iPhone of iPad:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Voor elke voorgrondafbeelding die je in je ontwerp wilt, moet je

1. Maak een nieuw ontwerp en importeer de afbeelding. Stel de afbeelding in op een transparante achtergrond en exporteer deze naar de galerij van je apparaat

2. Selecteer Je inhoud en kies een bestaand ontwerp dat de afbeelding bevat. Bewerk het ontwerp en wis de achtergrond. Exporteer het naar de galerij van uw apparaat

2. Selecteer Uw inhoud en selecteer een van de afbeeldingen die in uw nieuwe ontwerp komt.

3. Selecteer Invoegen.

4. Upload een van de voorgrondafbeeldingen die je in stap 1 hebt gemaakt.

5. Herhaal stap 3 en 4 totdat je alle afbeeldingen aan je ontwerp hebt toegevoegd.

6. Zorg ervoor dat je geen lagen hebt geselecteerd en selecteer dan Lagen.

7. Sleep de lagen in de lijst om de afbeeldingen voor of achter elkaar te zetten. Selecteer Gereed als je klaar bent.

Zie De volgorde van lagen wijzigen voor meer informatie.

8. Verplaats en pas het formaat van de afbeeldingen aan zodat ze op de gewenste posities staan.

9. Pas een achtergrond toe. Ofwel

1. Selecteer de optie Selecteren om de lagenlijst weer te geven. Selecteer de laag Achtergrond en gebruik de instellingen om een achtergrond toe te passen.
      Zie Achtergrond voor meer informatie over de achtergrondinstellingen

2. Selecteer Achtergronden en vervolgens AI-achtergronden om een AI-gegenereerde achtergrond toe te passen (Pro-abonnement vereist).
      Zie Een AI-achtergrond toevoegen voor informatie over het gebruik van AI-achtergronden

10. Als je ontwerp klaar is, selecteer je Exporteren en gebruik je de opties om het op te slaan en te delen.

Tip: Voor de beste resultaten gebruik je de instellingen voor Aanpassen en Kleur van elke laag om de juiste helderheid en belichtingseffecten voor het ontwerp te creëren.

Op Android

Meerdere afbeeldingen toevoegen aan hetzelfde ontwerp op een Android-toestel:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Voor elke voorgrondafbeelding die je in je ontwerp wilt, moet je ofwel:

1. Een nieuw ontwerp maken en de afbeelding importeren. Stel het in op een transparante achtergrond en exporteer het naar de galerij van uw apparaat

2. Selecteer Uw inhoud en kies vervolgens een bestaand ontwerp dat de afbeelding bevat. Bewerk het ontwerp en wis de achtergrond. Exporteer het naar de galerij van uw apparaat

2. Selecteer Uw inhoud en selecteer een van de afbeeldingen die in uw nieuwe ontwerp komt.

3. Selecteer Invoegen.

4. Upload een van de voorgrondafbeeldingen die je in stap 1 hebt gemaakt.

5. Herhaal stap 3 en 4 totdat je alle afbeeldingen aan je ontwerp hebt toegevoegd.

6. Zorg ervoor dat je geen lagen hebt geselecteerd en selecteer dan Lagen.

7. Sleep de lagen in de lijst om de afbeeldingen voor of achter elkaar te zetten. Selecteer Gereed als je klaar bent.

Zie De volgorde van lagen wijzigen voor meer informatie.

8. Verplaats en pas het formaat van de afbeeldingen aan zodat ze op de gewenste posities staan.

9. Pas een achtergrond toe. Ofwel

1. Selecteer Lagen en vervolgens de laag Achtergrond. Gebruik de instellingen om een achtergrond toe te passen.
      Zie Achtergrond voor meer informatie over de achtergrondinstellingen

2. Selecteer Achtergronden en vervolgens AI-achtergronden om een AI-gegenereerde achtergrond toe te passen (Pro-abonnement vereist).
      Zie Een AI-achtergrond toevoegen voor informatie over het gebruik van AI-achtergronden

10. Als je ontwerp klaar is, selecteer je Exporteren en gebruik je de opties om het op te slaan en te delen.

Tip: Voor het beste resultaat gebruik je de instellingen voor Aanpassen en Kleur van elke laag om de juiste helderheid en belichtingseffecten voor het ontwerp te creëren.

Op de webapp

Meerdere afbeeldingen toevoegen aan hetzelfde ontwerp op de Web App:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Voor elke voorgrondafbeelding die u in uw ontwerp wilt, moet u

1. Maak een nieuw ontwerp en importeer een foto van de afbeelding. Stel deze in op een transparante achtergrond en download vervolgens een kopie

2. Ontwerpen selecteren en vervolgens een bestaand ontwerp kiezen dat de afbeelding bevat. Bewerk het ontwerp en wis de achtergrond. Download een kopie

2. Selecteer Ontwerpen in de sectie Je inhoud en selecteer een van de afbeeldingen die in je nieuwe ontwerp moet komen.

3. Selecteer Invoegen.

4. Upload een van de voorgrondafbeeldingen die je in stap 1 hebt gemaakt.

5. Herhaal stap 3 en 4 totdat je alle afbeeldingen aan je ontwerp hebt toegevoegd.

6. Verplaats en pas de grootte van de afbeeldingen aan zodat ze op de gewenste positie staan.

7. Sleep de lagen in het zijpaneel om de afbeeldingen voor of achter elkaar te plaatsen.

8. Pas een achtergrond toe. Ofwel

1. Selecteer de Achtergrondlaag en gebruik de instellingen om een achtergrond toe te passen.
      Zie Achtergrond voor meer informatie over de achtergrondinstellingen

2. Selecteer AI-achtergronden en gebruik de aanwijzingen om een AI-gegenereerde achtergrond te krijgen (Pro-abonnement vereist).
      Zie Een AI-achtergrond toevoegen voor informatie over het gebruik van AI-achtergronden

9. Als je ontwerp klaar is, selecteer je Download om op te slaan en ook om een lokale kopie te downloaden.

Tip: Voor de beste resultaten gebruik je de instellingen voor Aanpassen en Kleur van elke laag om de juiste helderheid en belichtingseffecten voor het ontwerp te creëren.