Handtekening Maker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de gratis tool Signature Maker van Photoroom kun je een digitale versie van je handtekening maken van een foto.

Om Signature Maker op een computer te gebruiken:

(Video toont Photoroom Signature Maker en Web App versie van Photoroom)

1. Schrijf uw handtekening op een stuk papier. Zorg ervoor dat er een sterk contrast is tussen uw handtekening en de kleur van het papier, gebruik bijvoorbeeld zwarte inkt op wit papier.

2. Gebruik een smartphone of digitale camera om een foto van je handtekening te maken.

Opmerking: Je hebt de foto nodig als .jpeg- of .png-afbeelding

3. Breng uw .jpeg of .png foto van uw telefoon of camera over naar uw computer.

4. Ga op je computer naar www.photoroom.com/tools.

5. Scroll naar beneden op de pagina en selecteer de Signature Maker tool.

6. Selecteer Selecteer een afbeelding en kies vervolgens de afbeelding van uw handtekeningfoto.

Uw browser opent de Web App-versie van Photoroom.

7. Als u al een account hebt, logt u in. Als u er nog geen heeft, maak dan een account aan en log vervolgens in.

Wanneer u zich aanmeldt, moet uw handtekeningafbeelding worden weergegeven in de editor. Als dit niet het geval is, selecteert u Start vanaf foto en kiest u uw afbeelding. Als de afbeelding is geüpload, kies dan de sjabloon Transparant ( deze staat in de collectie Klassiekers )

8. Selecteer Downloaden.

9. Kies het gewenste afbeeldingsformaat en selecteer vervolgens Downloaden. De afbeelding van je handtekening wordt gedownload in de browser en wordt ook opgeslagen als Design in Photoroom.

Opmerking: Als u een gratis gebruiker bent, heeft de onderschriftafbeelding een standaardgrootte die u niet kunt wijzigen. Met een Pro-account kunt u de functie Grootte aanpassen gebruiken om de grootte van de afbeelding te wijzigen.

Om te upgraden naar Pro, zie Abonneren op Photoroom pro.