Alle collectiesPro-functiesAI-achtergronden
Automatische regeneratie van AI-achtergronden en schaduwen regelen
Automatische regeneratie van AI-achtergronden en schaduwen regelen
C
Geschreven door Craig Wright
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u een object verplaatst op een ontwerp of sjabloon dat een AI-achtergrond of AI-schaduw heeft, zal Photoroom ofwel:

• De AI-achtergrond of AI-schaduw opnieuw genereren voor de nieuwe positie van het object

• De AI-achtergrond of AI-schaduw laten zoals hij was voordat u het object verplaatste.

Standaard regenereert Photoroom AI-achtergronden en AI-schaduwen. Als je dat liever hebt, kun je de functie voor automatisch regenereren uitschakelen (alleen op iPhone en iPad).

Momenteel is er geen optie om automatisch regenereren uit te schakelen op de Android en Web App versies van Photoroom.

Op iPhone en iPad

Automatische regeneratie in- of uitschakelen voor AI-achtergronden en AI-schaduwen op de iPhone- en iPad-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer Voorkeuren.

3. Gebruik de schuif Automatische regeneratie inschakelen om de automatische regeneratie van AI-achtergronden en AI-schaduwen in of uit te schakelen.