Alle collectiesTeams en samenwerkingOntwerpen delen met iedereen
Geen toegang tot ontwerp "Dit bestand is privé"
Geen toegang tot ontwerp "Dit bestand is privé"
C
Geschreven door Craig Wright
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Photoroom gebruikers kunnen hun ontwerpen delen door een link te sturen. Als u een link ontvangt en deze selecteert, krijgt u mogelijk een bericht "Dit bestand is privé".

This file is private message. It is shown when you cannot access a design from a link as the design has been made private.

Als je het bericht "Dit bestand is privé" ziet, betekent dit dat je niet langer toegang hebt tot het ontwerp via de link. Dit komt omdat iemand het ontwerp weer privé heeft gemaakt.

Om toegang te krijgen tot het ontwerp, neem je contact op met de eigenaar van het ontwerp en vraag je hem of haar de toestemming Delen in te stellen op Iedereen met de link kan bewerken. Ze kunnen je dan een nieuwe link sturen.

Meestal is de eigenaar van het ontwerp de persoon die je de link naar het ontwerp heeft gestuurd.

Zie Een gedeelde ontwerplink annuleren voor instructies over het wijzigen van de toestemming om te delen.