Alle collectiesPro-functiesOpschalen
Een foto opwaarderen om de beeldkwaliteit te verbeteren
Deze week bijgewerkt

Blaas foto's met een lage resolutie nieuw leven in met het hulpprogramma Upscale van Photoroom. Met behulp van AI verhoogt het de resolutie van uw afbeeldingen, waardoor ze scherper en gedetailleerder worden en beter geschikt zijn voor het schalen naar grotere formaten.

Upscale is beschikbaar in het Pro- en Business-plan. Het wordt momenteel geleidelijk uitgerold naar klanten op iOS die versie 606 of hoger van Photoroom gebruiken. Als u versie 606 of later gebruikt en de Upscale-tool nog niet hebt, zou deze in de loop van augustus beschikbaar moeten komen.

We werken eraan om Upscale binnenkort toe te voegen aan de Android en web app versies van Photoroom.

Op iPhone en iPad

Om een foto te upscalen op de iPhone of iPad versie van Photoroom:

1. Selecteer Upscale op de pagina Maken.

2. Upload de foto die u wilt opwaarderen.

3. Selecteer Verbeteren. Dit creëert een scherpere versie met een hogere resolutie van uw afbeelding zonder AI-gegenereerde creatieve elementen toe te voegen.

Zie Upscale en redesign voor meer informatie over de opties Transform en Reimagine

4. Gebruik de schuifregelaar Voor en Na om de oude versie met de nieuwe versie te vergelijken.

5. Selecteer Afbeelding gebruiken.

Opmerking: Als je de wijzigingen niet wilt, selecteer je Reset. Het kan zijn dat je betere resultaten krijgt als je Transform of Reimagine gebruikt. Deze gebruiken AI om je afbeelding op te schalen en opnieuw vorm te geven (zie Opschalen en opnieuw vormgeven voor meer informatie)

6. [Optioneel] Gebruik de bewerkingsinstellingen om verdere wijzigingen in je ontwerp aan te brengen. Zie Inleiding tot bewerken in Photoroom voor meer informatie.

7. Selecteer Exporteren. Gebruik de exportinstellingen om uw ontwerp op te slaan en te delen. Voor meer details, zie Een ontwerp exporteren.