Ana içeriğe geç

Shopify mağazanızı Photoroom’dan (Web Uygulaması) kaldırın

C
Yazar: Craig Wright

Shopify için Photoroom’u artık kullanmak istemiyorsanız, Shopify mağazanızla olan bağlantınızı kesebilirsiniz.

Önemli:

Photoroom'u kullanarak Shopify mağazanızın bağlantısını kestiğinizde:

  • Photoroom tarafındaki tüm Shopify ürün görselleri kaldırılır

  • Yayınlanmamış güncellemeler kaybolur

  • Photoroom ile Shopify arasındaki bağlantı kaldırılır

  • Bağlantı kesilmeden önce Shopify'da yayınlanan her şey Shopify'da kalmaya devam eder.
    ​


Adımlar (Web Uygulaması)

Photoroom'u kullanarak Shopify mağazanızın bağlantısını kesmek için:

  1. app.photoroom.com adresinden Photoroom'a giriş yapın.
    ​
    ​​Not: Bir Shopify mağazasının bağlantısını kesmek için Space yöneticisi olmanız gerekir.
    ​

  2. Shopify mağazanıza bağlı Space'i seçin.

  3. Shopify ürünlerini seçin.

  4. Saklamak istediğiniz yayınlanmamış değişiklikleriniz varsa, " İnceleme ve yayınla " seçeneğini seçin ve bunları mağazanızda yayınlayın.

  5. Üst kısımdaki diğer işlemler simgesini (... ) seçin.

  6. " Mağazanın bağlantısını kes" seçeneğini seçin.
    ​

    Close up of more actions icon and Disconnect store menu option.

    ​​

  7. Onaylamak için " Bağlantıyı kes " seçeneğini seçin.
    ​
    Photoroom, Shopify ile bağlantısını keser.
    ​

  8. Shopify mağazanızın herhangi bir Spaces'e bağlanmasını istemiyorsanız, bu işlemi her bir Spaces için tekrarlayın.

Not: Tüm Spaces'larınızın bağlantısını kestiyseniz, Shopify'daki Photoroom uygulamasını kaldırmak isteyebilirsiniz. Talimatlar için resmi Shopify belgelerine bakın. Ancak, uygulamanın kaldırılmasının tüm Spaces'ları etkileyeceğini unutmayın (bkz. Shopify'da Photoroom uygulamasını kaldırma).


İlgili içerik

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?