Přeskočit na hlavní obsah

Upgrade prostoru (Android)

C
Autor: Craig Wright

V tomto článku vysvětlíme, jak aktualizovat osobní prostor ve verzi Photoroom pro systém Android. Osobní prostor je první prostor vytvořený pro váš účet. Zachovává si status Osobního prostoru, i když jej sdílíte s ostatními.

Poznámka: Tento článek se zabývá upgradem Osobního prostoru na úroveň Pro a Max. Pokud hledáte pokyny k upgradu týmového prostoru, přečtěte si článek Upgrade prostoru (webová aplikace). Pokyny k upgradu z Max na Ultra naleznete v části Upgrade na Ultra.


V systému Android

Chcete-li upgradovat první Prostor ve svém účtu Photoroom (svůj "Osobní prostor"):

  1. Tento krok se použije pouze v případě, že máte více Prostorů.

    1. Vyberte nabídku Space (Prostor)
      ​

      close-up of Home screen on Android. The Space menu is highlighted.


      ​

    2. Vyberte svůj Osobní prostor. Obvykle je to Prostor na začátku seznamu Ostatní prostory, pokud to není Prostor, ve kterém se právě nacházíte
      ​

  2. Vyberte odznak plánu v horním rohu, například Get Pro
    ​

    Close-up of Home screen on Android. The plan badge is highlighted.


    ​poznámka: Pokud se v aplikaci Photoroom zobrazí obrazovka Upgrade to unlock more, je to proto, že daný Prostor je Týmový prostor. Týmové prostory můžete upgradovat pouze ve verzi webové aplikace Photoroom. Vyberte možnost Odeslat e-mail a my vám zašleme e-mail s pokyny. Pokyny najdete také v části Upgrade a Space (Web App).
    ​

  3. Buďto je to možné, nebo ne:

    • Vyberte kartu požadovaného plánu.

    • Vyberte možnost Odemknout další
      ​

  4. Vyberte požadovaný platební plán a zvolte možnost Pokračovat.

  5. Vyberte způsob platby.

  6. Podle pokynů na obrazovce proveďte aktualizaci prostřednictvím obchodu Google Play.
    ​

Při aktualizaci v systému Android:

  • Upgrade je k dispozici, jakmile je vaše platba uhrazena.

  • Zaplatíte sníženou cenu. Ta se vypočítá takto:
    ​
    ​Plná cena nového tarifu - nevyužitá část vašeho stávajícího tarifu (poměrná část) = cena
    ​

  • Po uplynutí lhůty pro obnovení nového plánu zaplatíte plnou cenu předplatného.

Pokud jste provedli upgrade a nemáte přístup k funkcím nového plánu, viz část Nelze získat přístup k funkcím předplatného.


Související články

Dostali jste odpověď na svou otázku?