Přeskočit na hlavní obsah

Odstranění člena z týmu

Autor: Elise Petrovic

Pokud jste správce týmu, můžete pomocí webové aplikace odebírat lidi z týmu. Pravděpodobně to budete chtít udělat, pokud členové týmu opustili vaši firmu nebo z nějakého důvodu již nepotřebují používat Photoroom.

Jakmile někoho z týmu odstraníte, nebude mít již přístup do týmového prostoru. V případě potřeby je vždy můžete pozvat, aby se do týmu později vrátili.

Poznámka: V mobilních verzích aplikace Photoroom (iOS, Android) nelze osoby z týmu odebrat.


Ve webové aplikaci

Odebrání člena týmu: V aplikaci Photoroom můžete odebrat člena týmu:

  1. Přihlaste se na adrese app.photoroom.com.
    ​
    Musíte se přihlásit jako správce týmu. Členy týmu mohou odebírat pouze administrátoři týmu
    ​

  2. Vyberte týmový prostor, který obsahuje člena, kterého chcete odebrat.

  3. Vyberte možnost Spravovat tým.

  4. V seznamu členů týmu pro daný tým vyberte kontextovou nabídku ( ... ) vedle jména osoby, kterou chcete odebrat.

  5. Vyberte možnost Odebrat.


Související články

Dostali jste odpověď na svou otázku?