Přeskočit na hlavní obsah

Smazat svůj účet

C
Autor: Craig Wright

Postup při mazání účtu se mírně liší v závislosti na tom, zda používáte Photoroom na mobilním zařízení (iOS, Android) nebo ve webové aplikaci.


V mobilní aplikaci (iPhone, iPad, Android)

Chcete-li smazat svůj účet ve verzi aplikace Photoroom pro iOS nebo Android:

  1. Spusťte aplikaci Photoroom a přihlaste se.

  2. Než svůj účet smažete, nezapomeňte zrušit všechna placená předplatná spojená s vaším účtem (viz Zrušení předplatného).
    ​
    ​​⚠️ Důležitá poznámka: Pokud máte placený tarif, smazání účtu neznamená ukončení vašich předplatných. Před smazáním účtu je nutné předplatná zrušit.
    ​

  3. Vyberte nabídku „Prostor“.

    Close-up of bottom of Space menu screen. The Manage account option is highlighted.

  4. Vyberte možnost Spravovat účet.

  5. Přejděte dolů a vyberte možnost „Smazat účet“.

    Close-up of bottom of screen. The Delete account option is highlighted.

  6. Do pole zadejte „Smazat “ a potvrďte výběrem možnosti „Smazat “.
    ​
    ​

    Close-up of delete confirmation screen. Enter delete into the field and then select Delete.

    ​
    Pokud nemáte aktivní předplatné, zobrazí se zpráva„Pro pokračování zkontrolujte svůj e-mail“.
    ​
    Pokud máte aktivní předplatné, zobrazí se zpráva „Váš účet nelze smazat“. Než budete moci smazat svůj účet Photoroom, musíte zrušit předplatné. Po zrušení se vraťte a znovu postupujte podle pokynů pro smazání účtu.
    ​

  7. Otevřete e-mail od služby Photoroom. Jeho doručení může trvat několik minut.
    ​
    Pokud e-mail neobdržíte, zkontrolujte složku se spamem a aktualizujte svou e-mailovou schránku. Pokud e-mail od Photoroom stále není k dispozici, obraťte se na podporu a požádejte o pomoc.
    ​

  8. V e-mailu vyberte možnost „Potvrdit smazání “.
    ​


    ​


Ve webové aplikaci

Ve webové aplikaci Photoroom si svůj účet nemůžete smazat sami. Musí ho smazat naši pracovníci zákaznické podpory.

Chcete-li kontaktovat zákaznickou podporu ohledně smazání svého uživatelského účtu:

  1. Přihlaste se na app.photoroom.com.

  2. Než svůj účet smažete, nezapomeňte zrušit všechna placená předplatná spojená s vaším účtem (viz Zrušení předplatného).
    ​
    ​​⚠️ Důležitá poznámka: Pokud máte placený tarif, smazání účtu neznamená ukončení vašich předplatných. Před smazáním účtu je nutné předplatná zrušit.
    ​

  3. Klikněte na ikonu podpory v pravém dolním rohu.
    ​

    Web App home page. The support icon is highlighted in the bottom right corner.


    ​

  4. Vyberte možnost Zprávy.
    ​

    Support pop-up. The messages option is highlighted at the bottom.


    ​

  5. Vyberte možnost „Položit otázku“.

  6. Vyberte možnost Další otázka.

  7. Dejte nám vědět, že chcete smazat svůj účet. Uveďte svou e-mailovou adresu a do zprávy zadejte následující text: „Beru na vědomí, že veškerý můj obsah bude ztracen“.
    ​
    ​

    example of a message to support asking Photoroom to delete your user account. It includes the email address.


    ​

Váš účet smažeme. Obvykle to trvá přibližně 24 hodin, ale doba se může lišit.


Související články

Dostali jste odpověď na svou otázku?