Gå til hovedinnhold

Publiser oppdateringer til Shopify (iOS)

C
Skrevet av Craig Wright

Når du har redigert produktbildene dine i Photoroom, må du publisere endringene i Shopify-butikken din for å holde produktoppføringene dine oppdatert.


Tilgjengelighet

Du kan bare publisere oppdateringer hvis:

  • Photoroom er koblet til Shopify-butikken din.

  • Du er administrator for området.

  • Det finnes oppdateringer til produktbildene.

  • Space har et Max- eller Ultra-abonnement. Publisering til Shopify støttes ikke på lavere abonnementer.


Fremgangsmåte (iOS)

Følg trinn-for-trinn-instruksjonene for å publisere alle oppdateringer eller bare oppdateringene for ett enkelt produkt:

  • Publiser alle oppdateringer

  • Publiser oppdateringer for et enkelt produkt.


Publiser alle oppdateringer (iOS)

Slik publiserer du alle tilgjengelige oppdateringer samtidig:

  1. Velg Produkter på start skjermen for å åpne Shopify-produktkatalogen.

  2. Velg Publiser endring(er) til Shopify.
    ​
    ​​Merk: Hvis knappen «Publiser endringer» ikke vises, skyldes det vanligvis at de siste endringene allerede er publisert. Hvis du vet at det finnes upubliserte endringer, men knappen ikke vises, kan du kontakte kundestøtte.
    ​

  3. For hver oppdatering velger du statusen du ønsker for produktet i Shopify («Aktiv», «Utkast», «Arkivert», «Ikke oppført»).
    ​
    Du kan lese mer om de ulike produktstatusene i den offisielle Shopify-dokumentasjonen.
    ​

  4. Velg «Publiser endringer».
    Photoroom publiserer oppdateringene for alle produktene.
    ​

Hvis du gjør endringer uten å publisere dem, vil Photoroom og Shopify ikke være synkronisert. Butikken din oppdateres først etter at du har publisert endringene.


Publiser oppdateringer for et enkelt produkt (iOS)

Slik publiserer du oppdateringer for ett produkt:

  1. Velg Publiser <n> endring(er) til Shopify.
    ​
    ​​Merk: Hvis det ikke er noen «Publiser endring(er)» -knapp, skyldes det vanligvis at de siste endringene allerede er publisert. Hvis du vet at det finnes upubliserte endringer, men knappen ikke vises, kan du kontakte kundestøtte.
    ​

Hvis du gjør endringer uten å publisere dem, vil Photoroom og Shopify ikke være synkronisert. Butikken din oppdateres først etter at du har publisert endringene.


Feilsøking

Hvis du opplever problemer med publisering, se Feilsøking ved publisering til Shopify.


Relaterte artikler

Svarte dette på spørsmålet?