Når du har redigert produktbildene dine i Photoroom, må du publisere endringene i Shopify-butikken din for å holde produktoppføringene dine oppdatert.
Tilgjengelighet
Du kan bare publisere oppdateringer hvis:
Photoroom er koblet til Shopify-butikken din.
Du er administrator for området.
Det finnes oppdateringer av produktbilder.
Space har et Max- eller Ultra -abonnement. Publisering til Shopify støttes ikke på lavere abonnementer.
Fremgangsmåte (Android)
Følg trinn-for-trinn-instruksjonene for å publisere alle oppdateringer eller bare oppdateringene for ett enkelt produkt:
Publiser alle oppdateringer
Publiser oppdateringer for et enkelt produkt.
Publiser alle oppdateringer (Android)
Slik publiserer du alle tilgjengelige oppdateringer på en gang:
Velg Produkter på start skjermen for å vise Shopify-produktkatalogen.
Velg Gjennomgå og publiser.
Merk: Hvis det ikke er noen «Gjennomgå og publiser»-knapp, skyldes det vanligvis at de siste endringene allerede er publisert. Hvis du vet at det finnes upubliserte endringer, men knappen ikke vises, kan du kontakte kundestøtte.
For hver oppdatering velger du hvilken status du ønsker for produktet i Shopify.
Du kan lese mer om de ulike produktstatusene i den offisielle Shopify-dokumentasjonen.
Velg «Publiser endringer».
Photoroom publiserer oppdateringene for alle produktene.
Hvis du gjør endringer uten å publisere dem, vil Photoroom og Shopify ikke være synkronisert. Butikken din oppdateres først etter at du har publisert endringene.
Publiser oppdateringer for et enkelt produkt (Android)
Slik publiserer du oppdateringer for ett produkt:
Velg Gjennomgå og publiser.
Merk: Hvis det ikke er noen «Gjennomgå og publiser»-knapp, skyldes det vanligvis at de siste endringene allerede er publisert. Hvis du vet at det finnes upubliserte endringer, men knappen ikke vises, kan du kontakte kundestøtte.
Angi hvilken status du ønsker for produktet i Shopify («Aktiv», «Utkast», «Arkivert», «Ikke oppført»).
Du kan lese mer om de ulike produktstatusene i den offisielle Shopify-dokumentasjonen.
Velg «Publiser endringer».
Hvis du gjør endringer uten å publisere dem, vil Photoroom og Shopify ikke være synkronisert. Butikken din oppdateres først etter at du har publisert endringene.
Feilsøking
De vanligste årsakene til feil ved publisering er:
Photoroom eller Shopify har et teknisk problem som hindrer tilkoblingen. Prøv igjen senere.
Internettforbindelsen din er ustabil.
Photoroom har oppdateringer for produkter som ikke lenger finnes i Shopify. Hvis dette skjer, kan du prøve alternativet «Fjern endringer» for produktet. Hvis det ikke fungerer, kan du koble Shopify-butikken din fra Photoroom og deretter koble den til igjen.
Hvis du fortsatt opplever problemer med publisering, kan du kontakte kundestøtte.
Relatert innhold
Andre plattformer
