Gå til hovedinnhold

Slett kontoen din

C
Skrevet av Craig Wright

Fremgangsmåten for å slette kontoen din varierer litt avhengig av om du bruker Photoroom på mobil (iOS, Android) eller nettappen.


På mobil (iPhone, iPad, Android)

Slik sletter du kontoen din i iOS- eller Android-versjonen av Photoroom:

  1. Start Photoroom-appen og logg inn.

  2. Før du sletter kontoen din, må du sørge for å si opp eventuelle betalte abonnementer knyttet til kontoen din (se Si opp abonnementet ditt).
    ​
    ​​⚠️ Viktig merknad: Hvis du har et betalt abonnement, vil ikke sletting av kontoen din avslutte abonnementene dine. Du må si opp abonnementene dine før du sletter kontoen din.
    ​

  3. Velg «Space»-menyen.

    Close-up of bottom of Space menu screen. The Manage account option is highlighted.

  4. Velg «Administrer konto».

  5. Rull ned og velg «Slett konto».

    Close-up of bottom of screen. The Delete account option is highlighted.

  6. Skriv «Slett» i feltet og velg «Slett» for å bekrefte.
    ​
    ​

    Close-up of delete confirmation screen. Enter delete into the field and then select Delete.

    ​
    Hvis du ikke har et aktivt abonnement, vil du se meldingen «Sjekk e-posten din for å fortsette».
    ​
    Hvis du har et aktivt abonnement, vil du se meldingen «Kontoen din kunne ikke slettes». Du må si opp abonnementet ditt før du kan slette Photoroom-kontoen din. Når du har sagt opp abonnementet, kan du gå tilbake og følge instruksjonene for å slette kontoen din på nytt.
    ​

  7. Åpne e-posten fra Photoroom. Det kan ta noen minutter før den kommer frem.
    ​
    Hvis du ikke mottar en e-post, sjekk søppelpostmappen din og oppdater e-postprogrammet. Hvis det fremdeles ikke er noen e-post fra Photoroom, kan du kontakte kundestøtte for å få hjelp.
    ​

  8. Velg «Bekreft sletting » i e-posten.
    ​


    ​


I nettappen

Du kan ikke slette kontoen din selv i nettappversjonen av Photoroom. Den må slettes av våre kundesupportmedarbeidere.

Slik kontakter du kundesupporten angående sletting av brukerkontoen din:

  1. Logg inn på app.photoroom.com.

  2. Før du sletter kontoen din, må du sørge for å si opp eventuelle betalte abonnementer knyttet til kontoen din (se Si opp abonnementet ditt).
    ​
    ​​⚠️ Viktig merknad: Hvis du har et betalt abonnement, vil ikke sletting av kontoen din avslutte abonnementene dine. Du må si opp abonnementene dine før du sletter kontoen din.
    ​

  3. Velg supportikonet nederst til høyre.
    ​

    Web App home page. The support icon is highlighted in the bottom right corner.


    ​

  4. Velg «Meldinger».
    ​

    Support pop-up. The messages option is highlighted at the bottom.


    ​

  5. Velg «Still et spørsmål».

  6. Velg «Et annet spørsmål».

  7. Gi oss beskjed om at du ønsker å slette kontoen din. Oppgi e-postadressen din og skriv følgende tekst i meldingen: «Jeg forstår at alt innholdet mitt vil gå tapt».
    ​
    ​

    example of a message to support asking Photoroom to delete your user account. It includes the email address.


    ​

Vi vil slette kontoen din. Dette tar vanligvis rundt 24 timer, men kan variere.


Relaterte artikler

Svarte dette på spørsmålet?