Hoe gaat u aan de slag met Photoroom-sjablonen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Photoroom heeft een reeks sjablonen waarmee je snel afbeeldingen van studiokwaliteit kunt maken voor producten, portretten, sociale media en meer.

Elke sjabloon is professioneel ontworpen en bevat vervangbare objecten. Je kunt de objecten vervangen door je eigen afbeelding (of geselecteerde delen van een afbeelding).

(Video toont Photoroom op Android).

1. Ga naar de pagina Maken.

2. Selecteer een sjabloon uit een van de beschikbare categorieën.

3. Selecteer Vervangen op een object in de sjabloon.

4. Importeer een afbeelding uit je fotogalerij of maak een foto.

5. Gebruik de bewerkingsopties om verschillende effecten toe te passen, kleuren te kiezen, enz.

Selecteer de knop Terug als u klaar bent. Photoroom slaat de afbeelding automatisch op. U vindt het in Uw inhoud.

De stappen zijn hetzelfde voor Photoroom op iPhones, iPad, Android apparaten en de Web App.