Een lid uit je team verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een teambeheerder bent, kun je een lid uit je team verwijderen. Wanneer je hem/haar verwijdert, wordt zijn/haar seatabonnement verwijderd. Als er nog tijd over is op hun abonnement, schrijven we dat bedrag bij op je hoofdaccount voor het team (zie Wat is het factureringsproces als ik een teamlid verwijder? )

Om te leren hoe je een lid van je team verwijdert, selecteer je de link voor je apparaat:

Op iPhone en iPad

Om een lid van je team te verwijderen, log je in als teambeheerder en volg je deze instructies:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer bovenaan de Persoonlijke ruimte of het Team om een lijst weer te geven.

3. Selecteer het team met het lid dat je wilt verwijderen.

4. Selecteer Team beheren.

5. Zoek het lid dat je uit het team wilt verwijderen en selecteer de vervolgkeuzelijst Lid aan het einde van hun rij.

6. Selecteer Lid verwijderen.

7. Selecteer Verwijderen om te bevestigen dat je het lid uit het team wilt verwijderen

Op Android

Om een lid van je team te verwijderen, log je in als teambeheerder en volg je deze instructies:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer bovenaan de Persoonlijke ruimte of het Team om een lijst weer te geven.

3. Selecteer het team met het lid dat je wilt verwijderen.

4. Selecteer Team beheren.

5. Zoek het lid dat je uit het team wilt verwijderen en houd zijn naam ingedrukt tot er een prompt verschijnt.

6. Selecteer CONTINUE om te bevestigen dat je het lid uit het team wilt verwijderen

Op de webapp

Om een lid van uw team te verwijderen, gaat u naar de Web App app.photoroom.com en logt u in als teambeheerder. Volg dan deze instructies:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Selecteer bovenaan het team met het lid dat u wilt verwijderen.

2. Selecteer Team beheren.

3. Zoek het lid dat je uit het team wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.

4. Sluit het dialoogvenster Teams beheren.