Een achtergrond vervangen door een AI-achtergrond
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de achtergrond van een ontwerp vervangen door een nieuwe AI-gegenereerde achtergrond. Selecteer de link voor je apparaat voor instructies:

Op iPhone en iPad

Een achtergrond vervangen door een nieuwe AI-achtergrond:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en selecteer vervolgens het ontwerp dat u wilt bewerken.

2. [Selecteer Grootte wijzigen en kies de grootte en oriëntatie voor uw ontwerp.

3. Selecteer Achtergronden.

4. Selecteer AI-achtergronden.

5. Ofwel

1. Zoek een achtergrond door een beschrijving in te voeren in het zoekveld bovenaan.

2. Kies een AI-achtergrond uit de verschillende categorieën.

3. Selecteer Een achtergrond maken, voer een aangepaste prompt in en selecteer Afbeeldingen genereren. Zie Uw eigen AI-achtergronden maken met aangepaste aanwijzingen voor meer informatie over aangepaste aanwijzingen

6. Wanneer u een achtergrond selecteert, genereert Photoroom 4 afbeeldingen. U kunt een van deze afbeeldingen selecteren of Genereer er nog 4 om er meer te maken.

7. Selecteer de AI-achtergrond die u wilt gebruiken.

8. [Optioneel] Gebruik de bewerkingsinstellingen om verdere wijzigingen in uw ontwerp aan te brengen.

9. Selecteer Exporteren. Gebruik de exportopties om uw ontwerp op te slaan of te delen. Photoroom slaat het ook automatisch op in Uw ontwerpen.

10. Selecteer Gereed.

Op Android

Een achtergrond vervangen door een nieuwe AI-achtergrond:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Op de pagina Maken selecteert u Uw inhoud en vervolgens het ontwerp dat u wilt bewerken.

2. [Selecteer Grootte wijzigen en kies de grootte en oriëntatie voor uw ontwerp.

3. Selecteer Achtergronden.

4. Selecteer AI-achtergronden.

5. Ofwel

1. Zoek een achtergrond door een beschrijving in te voeren in het zoekveld bovenaan.

2. Kies een AI-achtergrond uit de verschillende categorieën.

3. Selecteer Een achtergrond maken, voer een aangepaste prompt in en selecteer Afbeeldingen genereren. Zie Uw eigen AI-achtergronden maken met aangepaste aanwijzingen voor meer informatie over aangepaste aanwijzingen

6. Wanneer u een achtergrond selecteert, genereert Photoroom 4 afbeeldingen. U kunt een van deze afbeeldingen selecteren of Genereer er nog 4 om er meer te maken.

7. Selecteer de AI-achtergrond die u wilt gebruiken.

8. [Optioneel] Gebruik de bewerkingsinstellingen om verdere wijzigingen in uw ontwerp aan te brengen.

9. Selecteer Exporteren. Gebruik de exportopties om uw ontwerp op te slaan of te delen. Photoroom slaat het ook automatisch op in Uw ontwerpen.

10. Selecteer Gereed.

Op de webapp

Een achtergrond (gewone of AI-achtergrond) vervangen door een nieuwe AI-achtergrond:

(Video toont Photoroom Web App)

1. Selecteer Ontwerpen en kies het ontwerp dat u wilt bewerken.

2. [Selecteer Grootte wijzigen en kies de grootte en oriëntatie voor uw ontwerp.

3. Selecteer AI-achtergronden.

4. Ofwel:

1. Zoek naar een achtergrond door een beschrijving in te voeren in het zoekveld bovenaan.

2. Kies een AI-achtergrond uit de verschillende categorieën.

3. Selecteer Een achtergrond maken en voer een aangepaste prompt in. Zie Uw eigen AI-achtergronden maken met aangepaste aanwijzingen voor meer informatie over aangepaste aanwijzingen

5. Wanneer u een achtergrond selecteert, genereert Photoroom 4 afbeeldingen. U kunt er één selecteren of 4 meer genereren om er nog meer te maken.

6. Selecteer de AI-achtergrond die u wilt gebruiken.

7. [Optioneel] Gebruik de bewerkingsinstellingen om verdere wijzigingen in uw ontwerp aan te brengen.

8. Selecteer Downloaden om je wijzigingen op te slaan en een lokale kopie te downloaden.