Factureringsproces voor Teams op Web App
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een team aanmaakt op de Web App, is het standaard een gratis team. Maar je hebt ook de keuze om het Team te upgraden naar Pro.

Om te leren hoe de facturering hiervoor werkt, zie:

Zie voor meer informatie over wanneer de facturering plaatsvindt:

Voor informatie over het factureren van een team als een gebruiker een team verlaat, zie Wat is het factureringsproces als ik een teamlid verwijder?

Opmerking: Als u zich abonneert op de mobiele versie van Photoroom, raadpleegt u Factureringsproces voor Teams op mobiel.

Facturering voor een gratis team op de webapp

Als u een gratis team maakt op de webapp, is de facturering gebaseerd op de persoonlijke werkruimte van elke gebruiker.

• Er zijn geen kosten voor het team.

• De teambeheerder wordt alleen gefactureerd voor zijn persoonlijke Pro-werkruimte (als hij Pro heeft).

• Teamleden worden individueel gefactureerd voor hun persoonlijke Pro-werkruimten (als ze Pro hebben).

Het factureringsproces voor een gratis team is hetzelfde als het factureringsproces voor teams op mobiele apparaten.

Facturering voor een Pro-team op de webapp

Als je een teambeheerder bent en je team upgradet naar Pro, krijgen alle leden van je team Pro-accounts. De facturering hiervoor is als volgt:

• Als Teambeheerder betaal je voor het Pro Team account.

• Je eerste teamlid is gratis. Er wordt je niets in rekening gebracht voor hun plaats in het team.

• Elk extra lid dat je toevoegt gebruikt een Pro "seat" in je Team. Als teambeheerder worden deze seats in rekening gebracht.

Je kunt kiezen of je maandelijks of jaarlijks wordt gefactureerd voor de seats.

De volgende tabellen tonen enkele mogelijke scenario's:

Team
lid

Persoonlijke
werkruimte

Team
account

Toegang tot
functies

Aanwie wordt
gefactureerd?

Admin

Gratis

Pro

Pro

De plaats van de beheerder in het team wordt gefactureerd als 1 Pro seat.

1e gebruiker

Gratis

Pro

Pro

Pro seat in Team is gratis.

2e+ gebruiker

Gratis

Pro

Pro

Admin gefactureerd voor Pro seats.

2e+ gebruiker

Pro

Pro

Pro

Admin gefactureerd voor Pro seats.*

Gebruiker wordt gefactureerd voor zijn Pro-account.*

Team
lid

Persoonlijke
werkruimte

Team
account

Toegang tot
functies

Aanwie wordt
gefactureerd?

Admin

Pro

Pro

Pro

Admin wordt gefactureerd voor zijn Pro-account*

De plaats van de beheerder in het team wordt gefactureerd als 1 Pro seat.

1e gebruiker

Pro

Pro

Pro

Gebruiker wordt gefactureerd voor zijn Pro-account*

Pro seat in Team is gratis.

2e+ gebruiker

Gratis

Pro

Pro

Admin gefactureerd voor Pro seats.

2e+ gebruiker

Pro

Pro

Pro

Admin gefactureerd voor Pro seats.

Gebruiker wordt gefactureerd voor zijn Pro-account*

* in dit scenario raden we aan dat de gebruiker zijn persoonlijke Pro-abonnement opzegt, omdat hij Pro-toegang heeft via zijn teamlidmaatschap.

Maandelijkse of jaarlijkse facturering voor teamleden

Als je de beheerder van een Pro-team bent, kun je kiezen voor maandelijkse of jaarlijkse facturering voor elk teamlid. Dit is alleen mogelijk op de Web App.

Wanneer moet de beheerder voor elk lid betalen?

Photoroom brengt de Teambeheerder aan het begin van het lidmaatschap kosten in rekening. Dit is voor het hele jaar of voor de hele maand, afhankelijk van het betalingsplan dat u kiest.

Als er na de startdatum teamleden bijkomen, brengen we de Teambeheerder een evenredig bedrag in rekening. We brengen de kosten in rekening op de dag nadat je het lid aan het Team hebt toegevoegd.

Voorbeeld:

• De Admin wordt Pro op 1 januari.

• De Admin wordt voor het hele jaar aangerekend.

• De beheerder voegt 2 teamleden toe op 1 maart. Het eerste teamlid is gratis.

• De Admin betaalt voor één extra stoel naar rato. In dit geval rekenen we 10 maanden aan op 2 maart.

Elk actief lidmaatschap wordt automatisch verlengd en gefactureerd aan de teambeheerder voor de komende maand of het komende jaar.

Neem contact op met ons Support Team als je nog vragen hebt! 😃