Terugbetaling aanvragen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

[Laatst bijgewerkt op 09 feb 2024]

Hallo! 👋 Bedankt voor het gebruik van Photoroom! Wij streven ernaar u de best mogelijke ervaring te bieden en stellen alles in het werk om u tevreden te stellen. In het geval dat u niet volledig tevreden bent met uw aankoop, hebben we het volgende terugbetalingsbeleid opgesteld.

Terugbetaling

Pro-abonnementsplannen: Als je een Pro-abonnement hebt aangeschaft, kun je in aanmerking komen voor restitutie binnen de eerste 7 dagen na je laatste betaling

Merk op dat dit restitutiebeleid niet van toepassing is op API-gebruikers die contact met ons moeten opnemen om te bepalen of ze in aanmerking komen voor restitutie.

Belangrijke opmerkingen

1. Wij behouden ons het recht voor om restitutieverzoeken te weigeren als er sprake is van misbruik, oneigenlijk gebruik of schending van onze algemene voorwaarden.

2. Je moet in aanmerking komen voor je restitutie om goedgekeurd te worden. Controleer hier of je in aanmerking komt.

3. Het kan enkele werkdagen duren voordat restituties op je rekening verschijnen, afhankelijk van je financiële instelling of betaalmethode.

4. We kunnen dit restitutiebeleid van tijd tot tijd bijwerken. Controleer dit beleid regelmatig op eventuele updates.

Restitutieprocedure

Het proces voor het aanvragen van een terugbetaling varieert, afhankelijk van het platform dat je hebt gebruikt om je te abonneren.

Selecteer voor instructies de koppeling voor het platform dat u hebt gebruikt om u te abonneren op Photoroom Pro:

AppStore

Als u zich via de AppStore hebt geabonneerd, zijn er twee manieren om een restitutie aan te vragen:

We raden u aan een restitutie aan te vragen via de Photoroom app, omdat dit meestal sneller gaat.

Opmerking: Uw abonnement is gekoppeld aan de Apple Store-account waarmee u Photoroom Pro hebt gekocht.

Optie 1: Restitutie via de Photoroom-app

Als u een restitutie wilt aanvragen via de Photoroom-app, tikt u op deze koppeling op uw iPhone of iPad en gaat u direct naar stap 4 of volgt u deze stappen:

1. Log in op het juiste Apple Store-account op uw iPhone of iPad.

Dit moet het:

1. Apple Store-account zijn waarmee u Photoroom hebt gekocht.

2. iPhone of iPad die u gaat gebruiken om de terugbetaling aan te vragen.

2. Open de Photoroom-app.

3. Selecteer het pictogram Pro bovenaan.

4. Selecteer de koppeling Hulp nodig? onder aan het scherm.

5. Selecteer Abonnement beheren.

6. Selecteer Restitutie aanvragen.

Photoroom zou een bericht "Restitutie is gelukt" moeten weergeven.

Als er een probleem is, krijgt u een bericht "Verzoek mislukt". Dit kan gebeuren als er tijdelijke systeemproblemen zijn of als u probeert op te zeggen vanaf het verkeerde apparaat. Neem contact op met de klantenservice van Photoroom voor hulp.

Optie 2: Restitutie vanuit de AppStore

Om een restitutie rechtstreeks via de AppStore aan te vragen, selecteert u de volgende koppeling en volgt u de instructies. Apple zal de terugbetaling uitvoeren.

Als uw aanvraag succesvol is, zou u binnen 2 weken een betaling moeten ontvangen. Als u de betaling niet ontvangt, neemt u contact op met de ondersteuning van de AppStore voor hulp.

Photoroom-ondersteuning kan u niet helpen met AppStore-terugbetalingen.

Google Play Store

Als u een terugbetaling wilt aanvragen via de Photoroom-app, tikt u op deze koppeling op uw Android-apparaat en gaat u direct naar stap 4 of volgt u deze stappen:

1. Log in op het juiste Google Play-account op je apparaat.

Dit moet het:

1. Google Play Store-account dat u hebt gebruikt om Photoroom aan te schaffen.

2. Android-apparaat dat u gaat gebruiken om de terugbetaling aan te vragen.

2. Open de Photoroom-app.

3. Selecteer het pictogram Pro bovenaan

4. Selecteer Mijn abonnement beheren.

5. Selecteer Restitutie aanvragen.

Photoroom zou een bericht "Restitutie is gelukt" moeten weergeven.

Als er een probleem is, krijgt u een bericht "Verzoek mislukt". Dit kan gebeuren als er tijdelijke systeemproblemen zijn of als u probeert op te zeggen vanaf het verkeerde apparaat. Neem contact op met de klantenservice van Photoroom voor hulp.

Als uw aanvraag succesvol is, zou u binnen 2 weken een betaling moeten ontvangen. Als u de betaling niet ontvangt, neemt u contact op met de klantenservice van Google Play Store voor assistentie.

Photoroom-ondersteuning kan u niet helpen met Google Play Store-terugbetalingen.

Web-app

Als u zich via de WebApp (desktop) hebt aangemeld, kunt u vanaf hier rechtstreeks naar de knop Restitutie aanvragen gaan of de volgende stappen volgen:

1. Ga naar de WebApp.

2. Log in op uw Photoroom-account. Zorg ervoor dat u inlogt met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen (dit adres vindt u op uw aankoopbewijs).

3. Selecteer de knop Abonnement beheren onderaan.

4. Selecteer de knop Uw facturering bovenaan.

5. Selecteer Restitutie aanvragen.

6. Photoroom geeft een bericht "Restitutie is gelukt" weer.

Als uw aanvraag succesvol is, zou u binnen 2 weken een betaling moeten ontvangen.

Als er een probleem is, krijgt u een bericht "Aanvraag mislukt". Dit kan gebeuren als er tijdelijke systeemproblemen zijn.

Shopify

Als u Photoroom Pro via Shopify hebt gekocht, neem dan contact met ons op via het Shopify-platform.

Contact met ons opnemen

Als u vragen of opmerkingen hebt over ons restitutiebeleid, neem dan contact op met ons Support Team.

We zijn er om u te helpen en waarderen uw feedback, die ons helpt onze app en services te verbeteren.

We kunnen geen restitutie garanderen, maar ons team zal de tijd nemen om je situatie te begrijpen en je proberen te helpen. We nemen binnen enkele dagen contact met je op.

Als je restitutieverzoek succesvol was en je wacht op de uitbetaling van het geld, wacht dan ten minste 10 dagen. Onze klantenservice kan je gedurende deze periode niet helpen met het traceren van de betaling.