Delen van een AI-achtergrond verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als de AI een achtergrond creëert die op een of twee details na ideaal is, kun je Retoucheren gebruiken om het perfect te maken. Met Retoucheren kun je geselecteerde delen van de achtergrond verwijderen.

Selecteer de link voor je apparaat voor instructies:

Op iPhone en iPad

Delen van een AI-achtergrond verwijderen op iPhone of iPad:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en kies het ontwerp dat u wilt bewerken.

Als u halverwege het maken van een nieuw ontwerp bent, negeert u deze stap en gaat u verder vanaf stap 2

2. Selecteer Lagen en selecteer de achtergrondlaag (dit is de laag onderaan de lijst). Je kunt ook een willekeurig deel van de achtergrondlaag aanraken.

3. Selecteer Retoucheren.

4. Gebruik de schuifregelaar Penseelbreedte om de grootte van het penseel te regelen.

5. Schilder over het gedeelte van de afbeelding dat je wilt verwijderen. Mogelijk moet je meerdere keren over het gebied gaan en je verfgebied verder naar de achtergrond uitbreiden om het volledig te verwijderen.

6. Selecteer Gereed.

7. Selecteer Exporteren en gebruik de opties om je ontwerp op te slaan, een andere naam te geven en te delen.

Op Android

Delen van een AI-achtergrond verwijderen op Android:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en kies het ontwerp dat u wilt bewerken.

Als je halverwege het maken van een nieuw ontwerp bent, negeer dan deze stap en ga verder vanaf stap 2

2. Selecteer Lagen en selecteer de achtergrondlaag (dit is de laag onderaan de lijst). Je kunt ook een willekeurig deel van de achtergrondlaag aanraken.

3. Selecteer Retoucheren.

4. Gebruik de schuifregelaar Penseelbreedte om de grootte van het penseel te regelen.

5. Schilder over het gedeelte van de afbeelding dat je wilt verwijderen. Mogelijk moet je meerdere keren over het gebied gaan en je verfgebied verder naar de achtergrond uitbreiden om het volledig te verwijderen.

6. Selecteer Gereed.

7. Selecteer Exporteren en gebruik de opties om je ontwerp op te slaan, een andere naam te geven en te delen.

Op webapp

Delen van een AI-achtergrond verwijderen op de Web App (desktop):

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Ontwerpen en kies het ontwerp dat u wilt bewerken.

2. Selecteer Lagen en selecteer de achtergrondlaag (dit is de laag onderaan de lijst). Je kunt ook een deel van de achtergrondlaag selecteren.

3. Selecteer Retoucheren.

4. Gebruik de schuifregelaar Penseelbreedte om de grootte van het penseel te regelen.

5. Schilder over het gedeelte van de afbeelding dat je wilt verwijderen. Mogelijk moet je meerdere keren over het gebied gaan en je verfgebied verder naar de achtergrond uitbreiden om het volledig te verwijderen.

6. Selecteer Bevestigen als je klaar bent met het retoucheren van de afbeelding.

7. Selecteer Downloaden om een lokale kopie in uw browser te downloaden. Photoroom slaat uw ontwerp ook op uw werkruimte op.