Alle collectiesPrijzen en rekeningen
Overstappen van webabonnement naar mobiel abonnement
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In sommige omstandigheden moet je mogelijk kiezen voor mobiele facturering in plaats van webfacturering. Een veelvoorkomend voorbeeld is als je wekelijks wilt worden gefactureerd, omdat deze betalingsoptie alleen beschikbaar is bij mobiele abonnementen.

Om over te schakelen van een webabonnement naar een mobiel abonnement heb je mogelijk hulp nodig van onze klantenservice. Dit hangt af van hoe lang je huidige webabonnement nog loopt (zie hieronder).

Opmerking: U kunt ook overschakelen van een mobiel abonnement naar een webabonnement.

Webabonnement loopt bijna af

Als u kunt wachten tot uw abonnement afloopt voordat u overstapt op een mobiel abonnement:

1. Exporteer je ontwerpen zodat je ze later opnieuw kunt importeren als afbeeldingen, indien nodig.

2. Annuleer de verlenging vanuw abonnement.

3. Installeer de Photoroom app op uw telefoon of tablet.

4. Gebruik de Photoroom app om een mobiel abonnement te starten.

Gebruik hetzelfde e-mailadres dat u voor uw Photoroom-webaccount hebt gebruikt. Dit zal ons helpen om uw ontwerpen terug te vinden. U kunt ook een ander e-mailadres gebruiken en een nieuwe account aanmaken.

Webabonnement is nog in de proefperiode

Als uw webabonnement zich nog in de gratis proefperiode van 7 dagen bevindt:

1. Installeer de Photoroom app op uw telefoon of tablet.

2. Gebruik de Photoroom app om een mobiel abonnement te starten.

Gebruik hetzelfde e-mailadres dat u voor uw Photoroom webaccount hebt gebruikt. Dit zal ons helpen om uw ontwerpen terug te vinden. U kunt ook een ander e-mailadres gebruiken en een nieuwe account aanmaken.

Webabonnement is bijna verlopen

Als uw webabonnement voorbij de gratis proefperiode is maar nog niet is verlopen, neem dan contact op met de klantenservice voor hulp. Zij kunnen u adviseren wanneer u uw abonnement kunt annuleren, uw geld terug kunt vragen en u kunt aanmelden voor een mobiel abonnement.