Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις του Photoroom

C
Συντάχθηκε από: Craig Wright

Σε αυτό το άρθρο, εξηγούμε:

  • Τι είναι ο «ελεύθερος χώρος»

  • Πώς λειτουργεί η δωρεάν δοκιμή όταν κάνετε αναβάθμιση για πρώτη φορά

  • Πότε χρεώνεστε

  • Τι συμβαίνει αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής

  • Αναβάθμιση από δωρεάν δοκιμή.
    ​


Δωρεάν χώρος και λογαριασμός

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια περιορισμένη έκδοση του Photoroom δωρεάν δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Αυτό σας παρέχει ένα Χώρο στο δωρεάν πακέτο με περιορισμένες λειτουργίες, πιστώσεις AI και χωρητικότητα εξαγωγής.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες μονάδες AI και υψηλότερα όρια εξαγωγής, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον Χώρο σας σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πακέτα, ανατρέξτε στην ενότητα «Ποια είναι τα πακέτα του Photoroom;» και στη σελίδα τιμολόγησης.


Δωρεάν δοκιμές

Το Photoroom προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών μόνο για τα ετήσια πακέτα Pro και Max. Η δοκιμή ενεργοποιείται αυτόματα όταν αναβαθμίσετε έναν χώρο για πρώτη φορά.

Δεν υπάρχει τυπική δοκιμαστική περίοδος για το πακέτο «Ultra» ή τα πακέτα API.

Σημαντικό:

  • Η δωρεάν δοκιμή ισχύει μόνο για τον πρώτο Χώρο που αναβαθμίζετε.

  • Η δωρεάν δοκιμή είναι διαθέσιμη μία φορά ανά πελάτη. Εάν έχετε εγγραφεί στο παρελθόν ή έχετε ήδη χρησιμοποιήσει δωρεάν δοκιμή, δεν θα λάβετε άλλη.

  • Οποιοιδήποτε επιπλέον Spaces αναβαθμίσετε χρεώνονται αμέσως χωρίς δωρεάν δοκιμή.

Κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου 7 ημερών, μπορείτε:

  • Να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες του πακέτου που επιλέξατε

  • Να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή.


Πώς επηρεάζει η δωρεάν δοκιμή το πρόγραμμα πληρωμών;

Εάν έχετε δωρεάν δοκιμή, το πρόγραμμα πληρωμών (γνωστό και ως κύκλος χρέωσης) ξεκινά όταν λήξει η περίοδος δοκιμής. Έχετε 7 ημέρες δωρεάν και εμείς χρεώνουμε την πρώτη πληρωμή της συνδρομής σας την 8η ημέρα.
​
Στο παρακάτω παράδειγμα, σας δείχνουμε:

  • Πώς λειτουργεί η δωρεάν δοκιμή 7 ημερών όταν αναβαθμίζετε τον πρώτο σας Χώρο

  • Πώς λειτουργεί η χρέωση όταν αναβαθμίζετε ένα άλλο Space και δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή.


​​Παράδειγμα: Ετήσια συνδρομή στο Photoroom Pro για δύο Spaces
​
​​Space #1
​
​​1 Μαρτίου 2027:
Έχετε έναν Χώρο και εγγράφεστε στο Photoroom Pro για πρώτη φορά. Επιλέγετε ετήσιο πρόγραμμα πληρωμών. Καθώς είναι η πρώτη φορά που κάνετε αναβάθμιση, λαμβάνετε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και δεν χρεώνεστε σήμερα.
​
​​8 Μαρτίου 2027:
Η δωρεάν δοκιμή λήγει και ξεκινά το πρόγραμμα πληρωμών σας. Πραγματοποιούμε την πληρωμή για την ετήσια συνδρομή σας (εκτός αν ακυρώσατε πριν από τη λήξη της δοκιμής, οπότε δεν χρεώνεστε).
​
​​Χώρος #2
​
​​10 Μαρτίου 2027:
Δημιουργείτε έναν άλλο Χώρο. Προεπιλεγμένα, ο Χώρος αυτός είναι δωρεάν, καθώς το Photoroom εφαρμόζει την πολιτική «Μία συνδρομή ανά Χώρο».
​
​​12 Μαρτίου 2027:
Αναβαθμίζετε τον δεύτερο Χώρο σε Pro. Χρεώνεστε αμέσως και δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή, επειδή η δωρεάν δοκιμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά πελάτη και έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τη δική σας στον πρώτο Χώρο.
​
​​8 Μαρτίου 2028:
Η συνδρομή σας στο Space #1 ανανεώνεται αυτόματα, εκτός αν έχετε ακυρώσει ή αλλάξει το πακέτο σας.
​
​​12 Μαρτίου 2028:
Η συνδρομή σας στο Your Space #2 ανανεώνεται αυτόματα, εκτός αν έχετε ακυρώσει ή αλλάξει το πακέτο σας.
​
​​Πρόγραμμα πληρωμών:
Space #1 = 8 Μαρτίου έως 8 Μαρτίου του επόμενου έτους.
Space #2 = 12 Μαρτίου έως 12 Μαρτίου του επόμενου έτους.


Αναβάθμιση κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής

Εάν πραγματοποιήσετε αναβάθμιση κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής, θα συμβεί το εξής:

  • Η αναβάθμιση από το Pro στο Max διατηρεί τη δοκιμαστική περίοδο

  • Η αναβάθμιση από Pro/Max σε Ultra τερματίζει τη δοκιμαστική περίοδο και χρεώνεστε αμέσως για το πακέτο Ultra.

Για οδηγίες, δείτε:


Ακύρωση δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου

Εάν, κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής, αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να προχωρήσετε με τη συνδρομή σας, μπορείτε να την ακυρώσετε.

Όταν ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή σας:

  • Συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στις πληρωμένες λειτουργίες μέχρι τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου.

  • Δεν χρεώνεστε όταν λήξει η δοκιμαστική περίοδος.

  • Έχετε χρησιμοποιήσει τη δωρεάν δοκιμή σας και θα χρεωθείτε αμέσως εάν εγγραφείτε αργότερα. Μια ακυρωμένη δωρεάν δοκιμή εξακολουθεί να θεωρείται δωρεάν δοκιμή.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να εξακολουθείτε να βλέπετε τις πληρωμένες λειτουργίες μετά την ακύρωση. Παραμένουν ενεργές μέχρι τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου.

Εάν δεν ακυρώσετε κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, η πληρωμή της συνδρομής σας θα γίνει όταν λήξει η δοκιμαστική περίοδος. Στη συνέχεια, θα είστε εγγεγραμμένοι στη συνδρομή σας, η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα στο τέλος του προγράμματος πληρωμών, εκτός εάν την ακυρώσετε.

Σημαντικό: Εάν χρησιμοποιείτε το App Store, η Apple συνιστά να ακυρώσετε τη συνδρομή σας 24 ώρες πριν από τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου.

Είστε έτοιμοι να ακυρώσετε;

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ενότητα «Ακύρωση της συνδρομής σας».


Σχετικό περιεχόμενο

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;