I denne artikkelen forklarer vi:
Hva et «Free Space » er
Hvordan den gratis prøveperioden fungerer når du oppgraderer for første gang
Når du blir fakturert
Hva som skjer hvis du sier opp abonnementet under den gratis prøveperioden
Oppgradering fra en gratis prøveperiode.
Gratis Space og konto
Du kan bruke en begrenset versjon av Photoroom gratis ved å opprette en konto. Dette gir deg et rom på gratisabonnementet med begrensede funksjoner, AI-kreditter og eksportkapasitet.
For å få tilgang til flere AI-kreditter og høyere eksportgrenser, kan du oppgradere et rom til et betalt abonnement.
For å lære mer om abonnementene, se Hva er Photorooms abonnementer? og vår prisside.
Gratis prøveperioder
Photoroom tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode kun på de årlige Pro- og Max-abonnementene. Den aktiveres automatisk når du oppgraderer et rom for første gang.
Det finnes ingen standard prøveperiode for Ultra-abonnementet eller API-abonnementene.
Viktig:
En gratis prøveperiode gjelder kun for det første Space-området du oppgraderer.
En gratis prøveperiode er tilgjengelig én gang per kunde. Hvis du har abonnert tidligere, eller allerede har benyttet en gratis prøveperiode, vil du ikke motta en ny.
Eventuelle ytterligere Spaces du oppgraderer, blir belastet umiddelbart uten gratis prøveperiode.
I løpet av den 7-dagers gratis prøveperioden kan du:
Få tilgang til funksjonene i den valgte planen
Si opp når som helst.
Hvordan påvirker en gratis prøveperiode betalingsplanen?
Hvis du har en gratis prøveperiode, starter betalingsplanen (også kalt faktureringssyklusen) når prøveperioden er over. Du får 7 dager gratis, og vi trekker den første abonnementsbetalingen på dag 8.
I det følgende eksemplet viser vi deg:
Hvordan den 7-dagers gratis prøveperioden fungerer når du oppgraderer ditt første Space
Hvordan fakturering fungerer når du oppgraderer et annet Space og det ikke er noen gratis prøveperiode.
Eksempel: Photoroom Pro-årsabonnement for to Spaces
Space nr. 1
1. mars 2027:
Du har ett Space og abonnerer på Photoroom Pro for første gang. Du velger en årlig betalingsplan. Siden dette er første gang du oppgraderer, får du en 7-dagers gratis prøveperiode, og du blir ikke belastet i dag.
8. mars 2027:
Den gratis prøveperioden avsluttes, og betalingsplanen din trer i kraft. Vi trekker beløpet for ditt årlige abonnement (med mindre du har sagt opp før prøveperioden utløp; i så fall blir du ikke belastet).
Plass nr. 2
10. mars 2027:
Du oppretter et nytt rom. Det er som standard et gratis rom, da Photoroom følger retningslinjen «ett abonnement per rom».
12. mars 2027:
Du oppgraderer det andre rommet til Pro. Du blir belastet umiddelbart, og det er ingen gratis prøveperiode, fordi en gratis prøveperiode kun kan benyttes én gang per kunde, og du har allerede benyttet din på det første rommet.
8. mars 2028:
Abonnementet på Space nr. 1 fornyes automatisk, med mindre du har sagt opp eller endret abonnementet ditt.
12. mars 2028:
Abonnementet på Your Space #2 fornyes automatisk med mindre du har sagt opp eller endret abonnementet ditt.
Betalingsplan:
Space #1 = 8. mars til 8. mars året etter.
Space #2 = 12. mars til 12. mars året etter.
Oppgradering under en gratis prøveperiode
Hvis du oppgraderer under en gratis prøveperiode, skjer følgende:
Pro til Max beholder prøveperioden
Pro/Max til Ultra avslutter prøveperioden, og du blir umiddelbart fakturert for Ultra.
For veiledning, se:
Avslutt en gratis prøveperiode
Hvis du i løpet av den gratis prøveperioden bestemmer deg for at du ikke vil fortsette med abonnementet, kan du avslutte det.
Når du avslutter den gratis prøveperioden:
Du har fortsatt tilgang til de betalte funksjonene frem til prøveperioden er over.
Du blir ikke belastet når prøveperioden er over.
Du har brukt din gratis prøveperiode og vil bli fakturert umiddelbart hvis du abonnerer senere. En avbrutt gratis prøveperiode teller fortsatt som en gratis prøveperiode.
Det er helt normalt å fortsatt se betalte funksjoner etter at du har avsluttet prøveperioden. De forblir aktive inntil prøveperioden utløper.
Hvis du ikke avslutter prøveperioden, blir abonnementsbeløpet trukket når prøveperioden utløper. Du vil da være på abonnement, som fornyes automatisk ved slutten av betalingsperioden med mindre du avslutter det.
Viktig: Hvis du bruker App Store, anbefaler Apple at du avbestiller 24 timer før prøveperioden utløper.
Er du klar til å si opp?
Følg instruksjonene i Avslutt abonnementet ditt.
