Uw Photoroom-plan wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor instructies over hoe u uw Photoroom-abonnement kunt wijzigen of annuleren, selecteert u de koppeling voor de winkel waar u uw abonnement hebt aangeschaft:

Apple App Store

Als u zich via de App Store op Photoroom hebt geabonneerd, kunt u uw iPhone of iPad gebruiken om van plan te veranderen. Afhankelijk van uw behoeften kunt u upgraden van Pro naar Business of downgraden van Business naar Pro.

Opmerking: Je facturering verandert op verschillende momenten, afhankelijk van of je upgrade of downgrade.

Als je een upgrade uitvoert van Pro naar Business, annuleren we je Pro-account onmiddellijk en betalen we de resterende dagen terug. Je nieuwe Business-plan begint onmiddellijk.

Als je downgrade van Business naar Pro, gebeurt dit pas als je bestaande Business-plan verloopt. Op dat moment ga je over naar het Pro-abonnement.

Als je je abonnement op iPhone of iPad wilt wijzigen, selecteer je de knop hieronder:

Vervolgens:

1. Selecteer uw Photoroom-abonnement.

2. Selecteer de link Alle plannen bekijken.

3. Kies het plan van uw voorkeur.

Belangrijk! Kies geen van de plannen met (Exp) erachter. Dit zijn experimentele plannen die een negatief effect op uw abonnement kunnen hebben

4. Dubbelklik om uw abonnement te bevestigen.

(Video toont het wijzigen van Photoroom-plan op iPhone)

Als alternatief kunt u:

(Video toont het wijzigen van Photoroom-plan op iPhone)

1. Open de Instellingen-app op uw iPhone/iPad.

2. Selecteer uw naam.

3. Selecteer Abonnementen*.

4. Selecteer uw Photoroom-abonnement.

5. Selecteer de link Alle plannen bekijken.

6. Kies het plan van uw voorkeur.

Belangrijk! Kies geen plan met (Exp) erachter. Dit zijn experimentele plannen die een negatief effect op uw abonnement kunnen hebben

7. Dubbelklik om je abonnement te bevestigen.

* U moet zijn aangemeld bij uw Media & Aankopen met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om u aan te melden bij Photoroom. Als u bent aangemeld op een ander e-mailadres, wordt Photoroom niet weergegeven in uw Abonnementen.

Google Play Store

Voor Google Play Store-abonnementen kunt u uw abonnement niet wijzigen. In plaats daarvan kunt u uw abonnement annuleren. Wanneer uw abonnement is verlopen, kunt u zich opnieuw abonneren en het gewenste plan kiezen.

Webapp

Voor Web App-abonnementen kun je je abonnement niet wijzigen. In plaats daarvan kunt u uw abonnement annuleren. Wanneer je abonnement is verlopen, kun je je opnieuw abonneren en het gewenste plan kiezen.