Hoe maak je een account aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op mobiel

Door een account aan te maken, kunt u uw inhoud gemakkelijk opslaan en openen.

• Klik op het tabblad Uw inhoud

• Voeg het e-mailadres toe waarmee u uw account wilt aanmaken (of kies de Google, Apple of Facebook sign in)

• Er wordt een e-mail gestuurd naar het e-mailadres

• Ga naar uw mailbox

• Open de e-mail

• Klik op de magische link "Aanmelden bij Photoroom"

• U ziet een bericht dat bevestigt dat u klaar bent

Als u een Pro-gebruiker bent, weet dan dat uw Pro-abonnement gekoppeld is aan uw Apple ID of aan uw Google Play account, niet aan uw Photoroom-account. Met uw Photoroom-account kunt u uw inhoud op verschillende apparaten opslaan en er gemakkelijk toegang toe krijgen.

Op het web

Kies een van de volgende opties om uw account aan te maken (Google, Facebook, Apple of e-mailadres)

• Er wordt een e-mail gestuurd naar het betreffende e-mailadres

• Ga naar uw mailbox

• Open de e-mail

• Klik op de magische link "Aanmelden bij Photoroom"

• U ziet een bericht dat bevestigt dat u klaar bent