Basic Team- en Pro Team-plannen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elke Photoroom-gebruiker kan een team aanmaken. Maar het type team dat u aanmaakt verschilt, afhankelijk van of u een gratis account of een Pro-account gebruikt.

• Gratis gebruikers kunnen alleen basisteamsaanmaken.

• Pro-gebruikers kunnen slechts één pro-team aanmaken en alle andere teams zullen basisteams zijn. Maar je kunt de Web App gebruiken om basisteams te upgraden naar pro als dat nodig is (zie Een team upgraden naar pro).

Basisteam

Basisteams zijn gratis. Met elk basisteam kunnen jij en de andere leden van je team de gratis functies in de werkruimte van het team gebruiken.

Wanneer je een basisteam aanmaakt, kun je andere leden uitnodigen om lid te worden. Als je wilt dat ze toegang krijgen tot de pro-functies, moet je het teamplan upgraden naar Pro (zie https://www.photoroom.com/teams voor de laatste prijsaanbiedingen).

Je kunt een basisteam aanmaken vanuit elke versie van Photoroom (iPhone, iPad, Android, Web App).

Prijs

Teamleden

Upgrade naar Pro

Gratis

Gratis plan.

Alleen toegang tot gratis functies in de teamwerkruimte.

Upgrade moet worden uitgevoerd vanuit de Web App-versie van Photoroom

Pro-team

Als u een Pro-abonnement hebt, kunt u zonder extra kosten een Pro-team aanmaken met 2 extra Pro-leden. Deze teamleden kunnen dan de basis- en pro-functies gebruiken wanneer ze in de teamworkspace werken.

Om meer Pro leden toe te voegen, moet je betalen voor elke extra Pro seat in het team. Als je je Pro-lidmaatschap instelt op iPhone, iPad of Android, moet je ook overschakelen naar webfacturering.

Als je meer teams toevoegt, zullen dat basisteams zijn. Als je wilt dat het Pro-teams worden, moet je de Web App gebruiken om ze te upgraden.

Prijs

Teamleden

Extra Pro-leden

2 extra gebruikers inbegrepen in je Pro plan.

Extra kosten per extra seat in team.

Pro

Zodra de limiet van 3 is bereikt, wordt elk extra teamlid in rekening gebracht.

Als je Pro-lidmaatschap is gemaakt op een iPhone, iPad of Android-apparaat, moet je overschakelen naar webfacturering.