Alle collectiesTeams en samenwerkingTeamwerkruimtes
Maak een team in het menu Team wisselen
Vandaag bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren om een team aan te maken in Photoroom. Eén manier is via het menu Team omschakelen, dat alleen beschikbaar is als u ingelogd bent.

Als u niet bent ingelogd, gebruikt u het tabblad Teams (zie Een team maken op het tabblad Teams).

Opmerking: Als u de Web App (desktop) versie van Photoroom gebruikt, zie Een team maken op de Web App.

Op iPhone en iPad

Om een nieuw team aan te maken vanuit het menu Team wisselen:

1. Log in op de Photoroom app.

2. Druk lang op Uw inhoud om het menu Schakel team weer te geven.

3. Selecteer Maak een team.

4. Selecteer Maak een team op de startpagina.

5. Voer een teamnaam in en selecteer vervolgens Team maken.

6. Nodig mensen uit om lid te worden van uw team door hun e-mailadres in te voeren of de link Delen te gebruiken. Selecteer Uitnodigingen verzenden.

Als je dit later wilt doen, selecteer je Overslaan

7. Je team is klaar. Selecteer Doorgaan.

Je hebt nu een teamwerkruimte.

Houd er rekening mee dat:

• Als je een gratis gebruiker bent (geen Pro-plan), kun je een basisteam maken en andere gebruikers uitnodigen om lid te worden.

• Als je een Pro-gebruiker bent, is het eerste team dat je aanmaakt een Pro-team. Elk team dat je daarna aanmaakt, is een basisteam (gratis).

Je kunt je gratis teams op elk moment upgraden naar Pro.

Om te schakelen tussen je teamwerkruimte en je persoonlijke werkruimte, doe je het volgende:

• Druk lang op Je inhoud en kies dan de werkruimte in het menu.

• Selecteer de naam van de werkruimte bovenaan en kies de werkruimte die je wilt gebruiken.

Zie Wisselen tussen werkruimten voor meer informatie.

Om mensen uit te nodigen voor je team, ga je naar je teamworkspace en selecteer je Team beheren. Gebruik vervolgens de optie Mensen uitnodigen voor je team.

Op Android

Om een nieuw team aan te maken vanuit het menu Team wisselen:

1. Log in op de Photoroom app.

2. Druk lang op Uw inhoud om het menu Schakel team weer te geven.

3. Selecteer Maak een team.

4. Selecteer Maak een team op de startpagina.

5. Voer een teamnaam in en selecteer vervolgens Team maken.

6. Nodig mensen uit om lid te worden van uw team door hun e-mailadres in te voeren of de link Delen te gebruiken. Selecteer Uitnodigingen verzenden.

Als je dit later wilt doen, selecteer je Overslaan

7. Je team is klaar. Selecteer Doorgaan.

Je hebt nu een teamwerkruimte.

Houd er rekening mee dat:

• Als je een gratis gebruiker bent (geen Pro-plan), kun je een basisteam maken en andere gebruikers uitnodigen om lid te worden.

• Als je een Pro-gebruiker bent, is het eerste team dat je aanmaakt een Pro-team. Elk team dat je daarna aanmaakt, is een basisteam (gratis).

Je kunt je gratis teams op elk moment upgraden naar Pro.

Om te schakelen tussen je teamwerkruimte en je persoonlijke werkruimte, doe je het volgende:

• Druk lang op Je inhoud en kies dan de werkruimte in het menu.

• Selecteer de naam van de werkruimte bovenaan en kies de werkruimte die je wilt gebruiken.

Zie Wisselen tussen werkruimten voor meer informatie.

Om mensen uit te nodigen voor je team, ga je naar je teamworkspace en selecteer je Team beheren. Gebruik vervolgens de optie Leden uitnodigen.