Een foto maken in Photoroom
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u Photoroom op een mobiel apparaat gebruikt, kunt u nieuwe foto's maken zonder de app te verlaten. Dit is handiger als je productfoto's moet maken.

Het proces is vergelijkbaar op iPhone, iPad en Android toestellen.

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Starten vanuit foto.

2. Selecteer Camera.

3. Maak de foto.

Photoroom importeert de foto en verwijdert de achtergrond automatisch

4. Kies een sjabloon voor de achtergrond van de foto.

5. Sla uw ontwerp op:

1. Gebruik de bewerkingsfuncties om enkele wijzigingen aan te brengen en selecteer vervolgens het pictogram Terug.

2. Selecteer het pictogram Delen en selecteer vervolgens het pictogram Terug

Share icon on android phone

Deelpictogram op Android

Deelpictogram op iPhone

U hebt toegang tot uw nieuwe ontwerp via Uw inhoud.