Inleiding tot bewerken in Photoroom
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Photoroom heeft een groot aantal bewerkingsfuncties die je kunt gebruiken om je ontwerpen aan te passen. Er is zoveel dat je kunt doen, van het veranderen van kleuren tot het toevoegen van nieuwe achtergronden en tekst.

Selecteer de pijl naast het type apparaat dat u gebruikt voor een snelle uitleg over hoe u de bewerkingsfuncties kunt openen:

iPhone en iPad handleiding

In deze handleiding leer je hoe je veel van de bewerkingsfuncties voor een ontwerp kunt openen. We gaan ervan uit dat u al een ontwerp hebt gemaakt in Photoroom.

De video laat zien hoe u de bewerkingsfuncties op de iPhone opent

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer een van uw ontwerpen om het te openen in de editor.

Merk op dat Photoroom de achtergrond en andere objecten in uw ontwerp detecteert. Het maakt een instellingenpaneel voor elk object.

Settings for each part of your design. There is a product settings panel and a Background settings panel.
  3. Open de objectinstellingen door het object op uw ontwerp te selecteren of door het instellingenpaneel te selecteren

Product settings expanded to reveal the editing features, such as replace, shadow, and light on
  4. Experimenteer met de instellingen van het object, bijvoorbeeld:

1. Gebruik Licht aan om een lichteffect toe te passen

2. Gebruik Schaduw om een schaduweffect toe te passen

3. Gebruik Transformeren om het object te roteren

5. Selecteer Gereed in de bovenhoek van de instellingen van het object om uw keuzes te bevestigen.

6. Selecteer Achtergrond.
    Photoroom opent de bewerkingsinstellingen voor de achtergrond.

Background settings panel expanded to reveal editing settings, such as replace, retouch, and color selection.
  7. Experimenteer met de achtergrondinstellingen, wijzig bijvoorbeeld de kleur van de achtergrond en selecteer Gereed.

8. Selecteer Invoegen.
    Hier kunt u extra afbeeldingen of grafieken aan uw ontwerp toevoegen. Je kunt kiezen uit je eigen collectie of je kunt voorontworpen afbeeldingen gebruiken.

Voor deze tutorial hebben we een vormafbeelding toegevoegd. Photoroom detecteert de afbeelding en geeft deze zijn eigen instellingen

Graphics settings panel expanded to reveal editing settings, such as replace, light on, and shadow.
  9. Gebruik knijpbewegingen om het formaat van de afbeelding aan te passen en sleep de afbeelding naar de gewenste positie.

10. Experimenteer met de instellingen van de afbeelding, verander bijvoorbeeld de kleur en selecteer Gereed.

11. Selecteer Tekst.

12. Voer wat tekst in, kies een letterstijl en selecteer Gereed.

13. Gebruik knijpbewegingen om het formaat van de tekst aan te passen en sleep de tekst naar de gewenste positie.

14. Experimenteer met de tekstinstellingen, verander bijvoorbeeld de kleur van de tekst en selecteer Gereed

Text settings panel expanded to reveal editing settings, such as text, style, and color selection.
  15. Selecteer het pictogram Terug.

U hebt nu een ontwerp bewerkt en u kunt het openen vanuit Uw ontwerpen.

Opmerking: Sommige editorfuncties overlappen de andere opties. Als u deze functies gebruikt, kunt u naar beneden vegen om terug te gaan naar de vorige opties.

Android-handleiding

In deze tutorial leer je hoe je veel bewerkingsfuncties voor een ontwerp kunt openen. We gaan ervan uit dat u al een ontwerp hebt gemaakt in Photoroom.

De video laat zien hoe u de bewerkingsfuncties op Android opent

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer een van uw ontwerpen om het te openen in de editor.

Merk op dat Photoroom de achtergrond en andere objecten in uw ontwerp detecteert. Het maakt een instellingenpaneel voor elk object. Photoroom geeft ze automatisch een naam, dus in uw ontwerp kan "Object" een andere naam hebben

Settings for each part of your design. There is an object settings panel and a background settings panel
  3. Open de objectinstellingen door het object te selecteren in uw ontwerp of door het instellingenpaneel te selecteren

4. Experimenteer met de instellingen van het object, bijvoorbeeld:

1. Gebruik Licht aan om een lichteffect toe te passen

2. Gebruik Schaduw om een schaduweffect toe te passen

3. Gebruik Transformeren om het object te roteren

5. Selecteer Gereed in de bovenhoek van de instellingen van het object om uw keuzes te bevestigen.

6. Selecteer Achtergrond.
    Photoroom opent de bewerkingsinstellingen voor de achtergrond

7. Experimenteer met de achtergrondinstellingen, wijzig bijvoorbeeld de kleur van de achtergrond en selecteer Gereed.

8. Selecteer Invoegen.
    Hier kunt u extra afbeeldingen of grafieken aan uw ontwerp toevoegen. Je kunt kiezen uit je eigen collectie of je kunt voorontworpen afbeeldingen gebruiken.

Voor deze tutorial hebben we een vormafbeelding toegevoegd. Photoroom detecteert de afbeelding en geeft deze zijn eigen instellingen

9. Gebruik knijpbewegingen om het formaat van de afbeelding aan te passen en sleep de afbeelding naar de gewenste positie.

10. Experimenteer met de instellingen van de afbeelding, verander bijvoorbeeld de kleur. Selecteer Gereed om de afbeeldingsinstellingen te sluiten.

11. Selecteer Tekst.

12. Voer wat tekst in, kies een letterstijl en selecteer Gereed.

13. Gebruik knijpbewegingen om het formaat van de tekst aan te passen en sleep de tekst naar de gewenste positie.

14. Experimenteer met de tekstinstellingen, verander bijvoorbeeld de kleur van de tekst. Selecteer Gereed om te bevestigen

15. Selecteer het pictogram Terug.

U hebt nu een ontwerp bewerkt en u kunt het openen vanuit Uw ontwerpen.

Opmerking: Sommige editorfuncties overlappen de andere opties. Als u deze functies gebruikt, kunt u naar beneden vegen om terug te gaan naar de vorige opties.

Webapp tutorial

In deze tutorial leer je hoe je veel bewerkingsfuncties voor een ontwerp kunt openen. We gaan ervan uit dat u al een ontwerp hebt gemaakt in Photoroom.

De video laat zien hoe u de bewerkingsfuncties in de Web App opent

1. Selecteer Ontwerpen in het gedeelte Uw inhoud.

2. Selecteer een van uw ontwerpen om het te openen in de editor.

Merk op dat Photoroom de achtergrond en andere objecten in uw ontwerp detecteert. Het maakt een instellingenpaneel voor elk object. Photoroom geeft ze automatisch een naam, dus in uw ontwerp kan "Object" een andere naam hebben

Settings for each part of your design. There is an object settings panel and a background settings panel
  3. Open de objectinstellingen door het object te selecteren in uw ontwerp of door het instellingenpaneel te selecteren

Object settings in Web App. They include replace, light on, shadows, transform, and more.
  4. Experimenteer met de instellingen van het object, bijvoorbeeld:

1. Gebruik Licht aan om een lichteffect toe te passen

2. Gebruik Schaduw om een schaduweffect toe te passen

3. Gebruik Transformeren om het object te roteren

5. Selecteer het pijl-terug-pictogram boven aan de objectinstellingen om uw keuzes te bevestigen

6. Selecteer Achtergrond.
    Photoroom opent de bewerkingsinstellingen voor de achtergrond

Background settings in Web App. The settings include replace, retouch, color selectors and more.
  7. Experimenteer met de achtergrondinstellingen, verander bijvoorbeeld de kleur van de achtergrond en selecteer vervolgens de pijl terug.

8. Selecteer Afbeelding toevoegen in de linker zijbalk.
    Hier kunt u extra afbeeldingen of grafieken aan uw ontwerp toevoegen. Je kunt kiezen uit je eigen collectie of je kunt voorontworpen afbeeldingen gebruiken.

Voor deze zelfstudie hebben we een vormafbeelding toegevoegd. Photoroom detecteert de afbeelding en geeft deze zijn eigen instellingen

Settings panels for an image. There are separate settings for graphics, object, and background.
  9. Om de afbeelding te verplaatsen, selecteert u deze en sleept u deze naar een nieuwe positie. Gebruik de handgrepen om het formaat aan te passen en te roteren

A triangle on an image. It has a selection box around it and each corner has a handle for resizing. There is also a handle at the top point, for rotating the image.
  10. Experimenteer met de instellingen van de afbeelding, verander bijvoorbeeld de kleur en selecteer dan de pijl terug.

11. Selecteer Tekst toevoegen in de linker zijbalk.

12. Kies een letterstijl en dubbelklik op de tekst om deze te bewerken.

13. Voer de tekst in het veld bovenaan in

Text-entry field at the top of the Text settings panel.
  14. Experimenteer met de tekstinstellingen, verander bijvoorbeeld de kleur van de tekst. Selecteer Terug om te bevestigen

Text settings panel. It contains a variety of text editing settings, including alignment, font, and color selectors.
  15. Selecteer de knop Terug linksboven (naast het Photoroom-logo) om uw ontwerp te sluiten

Photoroom logo in a square with the back button shown next to it.

U hebt nu een ontwerp bewerkt. U kunt het openen via Uw ontwerpen.