Alle collectiesTeams en samenwerkingTeamwerkruimtes
Maak een team aan op het tabblad Teams
Vandaag bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren om een team aan te maken in Photoroom. Eén manier is via het tabblad Teams, dat alleen beschikbaar is als:

• U bent uitgelogd

• U bent ingelogd, maar u bent nog geen lid van een team.

Als u het pictogram Teams onderaan de app ziet, volg dan de instructies in dit artikel om een team aan te maken.

Als je het pictogram Teams niet ziet (en in plaats daarvan het pictogram Activiteit wordt getoond), volg dan de instructies in Maak een team aan vanuit het menu Schakel team.

Als u de Web App (desktop) versie van Photoroom gebruikt, zie Een team maken op de Web App.

Op iPhone en iPad

Om een team aan te maken vanaf het tabblad Teams op de iPhone of iPad:

1. Selecteer Teams.

2. Selecteer Maak een team.

Als u wordt gevraagd om in te loggen, log dan in met een account die nog geen lid is van een team. Als u nieuw bent bij Photoroom, selecteer dan Andere opties om u aan te melden bij Photoroom.

Opmerking: Gebruikers die al lid zijn van een team kunnen alleen een team maken vanuit het menu Team wisselen

3. Voer een naam in voor uw nieuwe team en selecteer vervolgens Team maken.

4. Nodig mensen uit om lid te worden van je team door hun e-mailadres in te voeren of de link Delen te gebruiken. Selecteer Uitnodigingen verzenden.

Als je dit later wilt doen, selecteer je Overslaan

5. Je team is klaar. Selecteer Doorgaan.

Je hebt nu een teamwerkruimte.

Houd er rekening mee dat:

• Als je een gratis gebruiker bent (geen Pro-plan), kun je een basisteam maken en andere gebruikers uitnodigen om lid te worden.

• Als je een Pro-gebruiker bent, is het eerste team dat je aanmaakt een Pro-team. Elk team dat je daarna aanmaakt, is een basisteam (gratis).

Je kunt je gratis teams op elk moment upgraden naar Pro.

Om te schakelen tussen je teamwerkruimte en je persoonlijke werkruimte, doe je het volgende:

• Druk lang op Je inhoud en kies dan de werkruimte in het menu.

• Selecteer de naam van de werkruimte bovenaan en kies de werkruimte die je wilt gebruiken.

Zie Wisselen tussen werkruimten voor meer informatie.

Om mensen uit te nodigen voor je team, ga je naar je teamworkspace en selecteer je Team beheren. Gebruik vervolgens de optie Mensen uitnodigen voor je team.

Op Android

Om een team te maken vanaf het tabblad Teams op Android:

1. Selecteer Teams.

2. Selecteer Een team maken.

3. Voer een naam in voor je nieuwe team en selecteer vervolgens Team maken.

4. Als u wordt gevraagd om in te loggen, log dan in met een account die nog geen lid is van een team. Als u nieuw bent bij Photoroom, selecteer dan Andere opties om u aan te melden bij Photoroom.

Opmerking: Gebruikers die lid zijn van een team kunnen alleen een nieuw team maken vanuit het menu Team wisselen

5. Nodig mensen uit om lid te worden van uw team door hun e-mailadres in te voeren of de link Delen te gebruiken. Selecteer Uitnodigingen verzenden.

Als je dit later wilt doen, selecteer je Overslaan

6. Je team is klaar. Selecteer Doorgaan.

Je hebt nu een teamwerkruimte.

Houd er rekening mee dat:

• Als je een gratis gebruiker bent (geen Pro-plan), kun je een basisteam maken en andere gebruikers uitnodigen om lid te worden.

• Als je een Pro-gebruiker bent, is het eerste team dat je aanmaakt een Pro-team. Elk team dat je daarna aanmaakt, is een basisteam (gratis).

Je kunt je gratis teams op elk moment upgraden naar Pro.

Om te schakelen tussen je teamwerkruimte en je persoonlijke werkruimte, doe je het volgende:

• Druk lang op Je inhoud en kies dan de werkruimte in het menu.

• Selecteer de naam van de werkruimte bovenaan en kies de werkruimte die je wilt gebruiken.

Zie Wisselen tussen werkruimten voor meer informatie.

Om mensen uit te nodigen voor je team, ga je naar je teamworkspace en selecteer je Team beheren. Gebruik de optie Leden uitnodigen.